diumenge, 2 d’octubre del 2011

Més despropòsits; ara la piscina coberta

Si no vam tenir prou ara fa un any amb la piscina del poliesportiu que va estar tancada per la nefasta gestió de la UTE que gestina les instal·lacions esportives, ara li toca el torn a la piscina descoberta. Esta infraestructura ha hagut de tancar-se perquè, segons l'alcaldessa, presenta problemes en l'estructura.


Als partits de l'oposició encara no ens han passat cap informe i als clubs de natació se'ls ha informat tard i malament, cosa per la qual estan indignats. La manera de governar de Soledad Ramon és vergonyosa, es dedica a intentar quedar bé amb tothom però no soluciona cap problema dels seus ciutadans.


Des del Bloc-Compromís hem exigit la compareixença de la regidora d'esports perquè explique quina és la situació actual, què va passar amb els clubs de natació que entrenen a la piscina, quina responsabilitat té la UTE que gestiona les instal·lacions... Sembla que ací pot passar de tot i no hi ha responsables. Que un poble com Catarroja no dispose de piscina coberta és patètic i la sra alcaldessa i la regidora d'esports hauran de donar algun tipus d'esplicacions o presentar la seua dimissió per incompetents.