dissabte, 25 de febrer del 2012

Les frustacions polítiques del PP de Catarroja

Que el PP de Catarroja està frustrat políticament era una cosa que m'imaginava però en els darrers dies ho hem pogut comprovar. Que utilitzen el periodista de l'Ajuntament (que paguem entre tots i totes però que està al servei d'ells, estòmac agraït) per atacar-me personalment és, si més no, miserable, però més repugnant és que diguen mentides i insulten la intel·ligència dels catarrogins i les catarrogines. La frustració política de l'alcaldessa i del seu equip de govern arriba a un punt tan extremat que han de pagar als mitjans de comunicació (amb diners públics, evidentment) per poder eixir en fotos i perquè els facen reportatges. Al PP li fot, i molt, que nosaltres, un grup xicotet però amb gent honesta i amb les mans netes, hem aconseguit allò que ells no han aconseguit en la vida; dur el nom de Catarroja a les Corts Valencianes i al Congrés dels Diputats a Madrid. En un lloc i en l'altre hem reclamat diners per als catarrogins i hem exigit que cada administració pague les seues despeses. El PP de Catarroja com no té poder d'influència és incapaç d'aconseguir res per al nostre poble, sols deute i més deute (La Generalitat Valenciana i la Diputació de València ens deuen més de 3 milions d'euros en projectes i subvencions, hi ha més de tres milions d'euros en factures impagades i el deute a curt i llarg termini de l'Ajuntament és de més de 16 milions d'euros).

La Sra. alcaldessa, ja que treballa les 24 hores al dia i cobra els diners que cobra, hauria d'explicar als ciutadans del seu poble perquè es fan contractacions laborals a dit amb un criteri exclusivament polític, sense cap argument objectiu, sols presentant una instància, que en alguns dels expedients no hem trobat en cap lloc. Soledad Ramon hauria d'explicar on han anat els diners de les taxes de compulsa dels darrers anys, qui controla els diners dels abonaments del poliesportiu, etc. Si hi ha un partit que no pot parlar d'ètica i moralitat és el PP que està farcit de gent imputada i que ha posat la mà allà on ha governat. Un dels requisits que haurien de tindre les persones que es presenten en unes llistes municipals és tindre feina i no buscar en la política un interés personal. L'afan de protagonisme el tenen aquells que viuen a costa de l'erari públic i que els reventa que s'investigue la seua nefasta gestió o que se'ls pregunte sobre la llicència d'obres de la seua seu (per cert, pregunta sense contestar, quin calla otorga?).

Les nostres propostes estan penjades als nostres blogs, al facebook, a twitter, un treball exhaustiu sense interés i sense estòmacs agraïts. vergonya, cavallers vergonya!!