dimecres, 30 de juliol del 2008

Resum ple 29 de juliol

Com era d'esperar, el ple del mes de juliol ha estat un dels més tranquils dels darrers mesos. Sols una moció i repetida, la que va presentar EU sobre el Catarroda on es demanava una aposta ferma per a millorar esta iniciativa que, com ja hem reivindicat des del Bloc, ha començat des de la teulada i l'actual equip de govern no té intenció de fer absolutament res (ni carrils-bici, ni millorar la senyalització, ni augmentar el servei, ni crear rutes ecològiques en el parc natural...)per millorar-la. L'actual equip de govern menysprea abslutament totes les propostes que venen des de l'oposició. Amb tot, anunciem que el Bloc seguirà insistint en les coses que considerem justes i que per a ells no tenen cap tipus d'importància. Ahir, una vegada més, tornarem a insistir i ho farem mentre no es donen les solucions que el poble reclama.

Tots els partits, per unanimitat, decidírem cedir els solars per a la construcció dels futurs CEIP Núm 5 i 6. El Bloc, va fer l'advertència de la manca de solars de secundària, a la qual s'afegiren el PSOE, EU i El Grup de no Adscrits.

L'anècdota de la nit, una vegada més, va tindre com a protagonista Francisco Chirivella, que en una mostra evident de la seua falta de respecte, agafà el telèfon i començà a parlar davant del públic i de tothom amb un farmacèutic. No sabem si estava preparat però a Chirivella li va vindre de categoria per a matisar, públicament, en viu i en directe, que rebutja qualsevol oferta del col·legi de farmacèutics que no siga la d'una farmàcia en exclusiva les 24 hores. Chirivella va dir que finalment s'aconseguirà, a les bones o en els jutjats perquè la llei ens empara... mentrestant, públic i regidors "flipàvem" en colors (quin showman, mare de déu!).

Us adjunte les preguntes formulades pel Bloc en el ple d'este mes:



1- Quan tenen pensat construir el pàrquing subterrani de dues plantes de la Plaça de la Regió?

2- Tenen pensat fer, durant la present legislatura, la redacció, el projecte i l’execució de la fase B del Port de Catarroja?

3-Quants contenidors de residus orgànics s’han soterrat durant la present legislatura? Tenen previst un Termini d’execució?

4- Quan pensen modernitzar el material esportiu de la piscina coberta? Per a quan està prevista la construcción de la nova piscina?

5- Ofereix l’Ajuntament de Catarroja algun tipus d’ajuda per al transport d’universitaris? Si no és així, existeix algun tipus de negociació o proposta per part de l’equip de govern?

6- Hi ha algun tipus d’ajudes municipals destinades a les empreses o domicilis particulars que decideixen apostar per l’energia renovable?

7- Han dut a terme alguna iniciativa per a impulsar la creació d’escoles infantils de 0 a 3 anys?

8- Quan disposarà Catarroja d’una aula per a xiquets o xiquetes d’educació especial i l’atenció psicològica que varen prometre?

9- Quan tindrà Catarroja el nou pont d’accés directe des de la Pista de Silla? Qui el construirà finalmente?

10- Pensa l’actual equip de govern ampliar la zona wifi de la població? Si és així, quan es farà i en quines zones?

11- Existeix algun projecte per a reformar la pàgina web municipal i disposar d’un domini propi al marge d’Infoville?

12- Considera l’actual equip de govern que No és important publicar els acords plenaris en la pàgina web municipal? Si no és així, per què no es fa?

13- Pensa l’actual equip de govern canviar i renovar els fanals i els bol•lards trencats durant la present legislatura o existixen altres prioritats?

14- Quantes xarrades sobre salut (anorexia, drogues, alcohol, etc.,) s’han realitzat durant la present legislatura? Existeix algun tipus de programació per als pròxims mesos?

15- Quantes places tenim, actualmente, disponibles per als ciutadans dels serveis “major a casa”, “menjar a casa” i teleassistència?

16- Quan i on es va a crear el futur Llar dels jubilats del barri de les Barraques? I el d’horteta?

1 comentari:

da ha dit...

Es deuria grabar en video els plens i penjar-los al youtube per a que tothom puguera vore al nou Buenafuente de Catarroja!!

Salutacions