dijous, 7 de maig del 2009

Chirivella converteix el ple en un espectacle


El ple de l'Ajuntament es va convertir, ahir, en un autèntic espectacle amb moments molt desagradables. L'excés de nerviosisme de l'alcalde, Francisco Chirivella, i la negativa a respondre qüestions concretes sobre la suspensió cautelar del PAI Nou Mil·lenni pel TSJCV, va posar també nervisos al públic i als representants de tots els partits polítics de l'oposició. Tothom va poder presenciar la capacitat d'ironia i falta d'ètica política d'una persona que es pensa que és el propietari de tot un poble com és Catarroja.


L'alcalde de Catarroja va permetre que, una vegada més, es digueren insults i al·lusions personals; de fet el mateix alcalde va acusar a molts funcionaris públics de no voler treballar per a justificar l'empresa privada. Segons Chirivella, estes coses en l'empresa privada no passen (sic). L'aldarull acabà amb l'expulsió del plenari del líder socialista i del regidor del PP Chardí, la resta del grup socialista també abandonà el plenari, així con un grup de gent del públic.

Per si no teníem prou amb la falta de transparència política del PP de Catarroja, en el ple d'ahir de manera arbitrària i incoherent, l'equip de goven va decidir trencar les regles democràtiques i incompliren sistemàticaent un acord entre grups que permetia votar la urgència de les mocions que es presenten abans de les 2 de la vesprada del dia en què es celebra el ple. El PP va decidir votar en contra de la urgència de 4 mocions i feu valdre la seua majoria absoluta amb UV. Entre les mocions que va accepar que es debateren, una d'elles era sobre la crisi econòmica al nostre municipi. El PP i UV (regidora que no va dir absolutament res en tot el ple) rebutjaren una proposta perquè l'ajuntament elabore un pla de lluita contra l'atur que es financie a través del remanent líquid de tresoreria de la liquidació pressupostària del 2008.


Us aduntem el document amb els precs i les preguntes que va formular el Bloc de Catarroja en el ple


Respecte a les preguntes, l'alcalde de Catarroja va dir al portaveu del Bloc que busque les contestacions a les meues preguntes en els papers i les resolucions de l'ajuntament. El regidor del Bloc li va contestar que l'obligació de l'alcalde és contestar a les preguntes que fa l'oposició, si no és així prendrem les mesures legals que estimem oportunes. sols faltava que en una democràcia els partits polítics i els ciutadans no poguérem fiscalitzar i preguntar a l'equip de govern... Chirivella es pensa que açò és el seu "cortijo".


Salut


1 comentari:

Xavi Bellot ha dit...

Impresentable... i molt nerviós. Per alguna cosa serà, no?