dimarts, 22 de setembre del 2009

Déu diu que sí vol el Nou Mil·lenni, segons l'alcalde de Catarroja

Sempre hem dit que el dinar dels nostre majors, lluny de ser un dinar de germanor, es converteix en una plataforma ideal perquè el nostre alcalde faça el seu espectacle show man particular. Enguany no ha sigut l'excepció, en la intervenció de l'alcalde s'ha anunciat la posada en funcionament, pròximament, del nou centre per als majors del barri de Les Barraques i del futur centre que hi haurà enfront del camp de futbol i el de la zona de l'institut...
Segons Chirivella: "Cal fer més centres per als nostre majors perquè el poble creix, i més que creixerà, si Déu vol, que sí que vol...". Este ha sigut el sorprenent anunci que ha fet el primer edil. Per damunt de la justícia i de les suspensions cautelars dels jutjats, estan els interessos particulars amb el suport de la divinitat. Mire Sr. Chirivella, la creença amb Déu està per damunt, molt per damunt, dels seus interessos particulars, dels interessos del seu partit (el PP) de fer del nostre poble una ciutat com Benidorm, però sense turisme, una Marbella o, fins i tot, un Torrent on, hui per hui, els pisos es venen 2 x1. Volem un alcalde una miqueta més sensat però sobretot que no ofenga la nostra intel·ligència i que respecte, especialment això, la creença religiosa dels seus ciutadans.
Salut

3 comentaris:

David ha dit...

Molt ben dit Jesús, es pot dir més alt, però no més clar.

Samaruc ha dit...

Fa massa temps que txirivella està més tronat que un cabàs de gats... si déu vol, si déu vol... quin poble, maededeusinyor!

un plaer haver compartit tapet i allipebre amb vosté, sr. monzó!

Oreto Doménech ha dit...

Quan pense que no es poden superar en destrellats, encara es superen, tu.
Una abraçada.